” Lisa håller alltid mycket hög nivå av både kreativitet och leveranskvalitet, en perfekt kombination för ett lyckat resultat! ”

Sara Gustavsson VD visit Umeå

På uppdrag av visit Umeå så anlitades Lisa Karlsson som kreativ ledare för modevisning och pop-up-butik för UFD – Umeå Fashion och Design. Ume projects har också blivit anlitade av visit Umeå vid ett flertal andra kreativa projekt.

” Lisa skapade ett unikt koncept till Formex, alltid med kunden i fokus och smittande energi. Tack! ”

Lotta Ahlvar Projektledare Formex

På uppdrag av Formex så har ume projects vid ett flertaltillfällen anlitats för att bygga upp och driva Formex pop-up. Utöver att driva butiken så har hon även ansvarat för kontakten med leverantörer och urval av produkter. Ume projects har även anlitats av Stockholm furniture fair för driva deras pop-up.

” Lisa är en otroligt skarp projektledare. Hon har en fantastisk energi och fokuserar alltid på att leverera ett bra resultat. ”

Dan Wiklander, VD Wiklander & friends

På uppdrag av Wiklander&friends är Lisa Karlsson anlitad som projektledare för MVG och Sagagallerian i Umeå. Lisa ansvarar för att marknadsföring och resultatinriktade aktiviteter, allt från event till dekoration.

Scroll to Top